Kismama fotózás

Kismama fotózás
A babavárás mind a 9 hónapja csodálatos, minden egyes szakasza egyedi, egy kismama mindvégig gyönyörű, de véleményem szerint a legideálisabb a fotózást a harmadik trimeszterre időzíteni, mert ekkor már szépen kerekedik a pocakod és ekkor készülhetnek a leglátványosabb fotók rólad.

Természetesen, ha korábban érzed úgy, hogy már nehezebben mozogsz, esetleg vizesedni kezdesz, nem kell megvárni az utolsó heteket :

 

Általában 1,5-2 órát vesz igénybe a fotózás.

 

Sok kellékem van, kendők, finom anyagok, tüllök, csipkék, gyöngysorok, selyem virágok, de nyugodtan hozhatsz magaddal saját ékszert, ruhát.  Jól jöhet születendő kisbabádnak vásárolt kiscipő, aranyos feliratú póló, body, nem kismama fazonú farmer, ami szétnyílik a pocakodon, és bármi, amiben jól érzed magad. Feltétlenül szükséges egy világos és egy sötét árnyalatú fehérnemű szett.

 

Természetesen van lehetőség közös fotóra férjeddel, nagyobb gyermekkel, sőt nagyon örülök, ha elhozod a tesót és a leendő apuka is vállalja a „tortúrát” :-)! Nagyon szép, meghitt képek készülnek ilyenkor! Javaslom, hogy a fotózás elejére jöjjenek, ha elkészültek a képek elengedjük őket, és a munkát már csak veled folytatjuk a tovább!

Vissza